HTML

Tondach cserepek a Facebook-on

Miért kerámiacserép?

Miért kerámiacserép? Mitől jó a kerámiacserép? Mi a szerepe a kerámiacserépnek hőszigetelésben? Hogyan történik a színezés? Mi a vízzáróság?

Friss topikok

Miért kerámiacserép?

2009.06.30. 22:45 open

Kerámia cserép előnyei:

- Hőszigetelés A kerámia tető alatt a belső légtér forró nyár esetén is kellemesen hűvös marad, míg a hideg télben biztosított a belső tér kellemes melege. Mindez korszerű hőszigetelési rendszer hozzárendelésével érhető el.

Nyár: Zárt rendszerben van. Hűti az alatta lévő területet a cserép nedvességet tárol és párologtat.

Tél: A porozitás (apró üregek) szigetelőként működnek. - Szél elleni védelem a már bizonyított tetőfedőanyagoknak és a nagyon jól képzett szakembergárdának köszönhetően az utóbbi időben egyre gyakoribbá váló heves viharoknak is ellenállnak. Ennek köszönhetően ma már minden háztulajdonos ismeri azt a megnyugtató érzést, hogy a kint tomboló vihar ellenére a család a tető védelme alatt meghitt biztonságban van. - eső elleni védelem

A tető csapadékvíz elleni védelme az egyes tetőfedőanyagok minimális tetőhajlásszög-tartományát határozzák meg. A minimális tetőhajlásszög tartományon a gyártó által megadott tetőhajlásszöget kell érteni, mely a padlásterek esetén a vízzáróságot biztosítja. Ennél a minimum hajlásszög-tartománynál kedvezőbb értéket (meredekebb hajlásszöget) tervezve a tetőnk vízzárósága megbízhatóbb lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: tango cserép palotás osztrák venus rumba twist bolero tondach cserepek tetőcserép csornai hornyolt djakovói hódfarkú

A bejegyzés trackback címe:

https://tetocserep.blog.hu/api/trackback/id/tr91218893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása