HTML

Tondach cserepek a Facebook-on

Miért kerámiacserép?

Miért kerámiacserép? Mitől jó a kerámiacserép? Mi a szerepe a kerámiacserépnek hőszigetelésben? Hogyan történik a színezés? Mi a vízzáróság?

Friss topikok

Cserépfedés előnyei

2009.06.30. 23:05 open


Cserépfedés előnyei: - Hagyományos építőanyag Évezredek óta bevált és mégis nagyon modern (először az etruszkok használtak agyag tetőcserepet kb. i.e. 800 évvel)

Leghagyományosabb és legelterjedtebb tetőfedő anyag - Természetes alapanyagból készült környezetbarát építőanyag Mindent összevetve természetes építőanyag tiszta természetes anyagokból: "föld-víz-levegő-tűz"

Nyersanyag: vályog illetve agyag - vízzel keverve, hogy plasztikus legyen - levegővel szárítva - gázzal égetve

- Sokoldalú építőanyag Építésekhez, hozzáépítésekhez és átépítésekhez, Felújításokhoz és új építkezésekhez Nagyon nagy formaválasztékú termékpaletta a nyugodttól a mozgalmasig Gazdag színválaszték a természetestől, az engóbozotton át, a mázasig - lehetőség van az egyéni igény kielégítésére

A dupla fej- és oldalhornyolás (íves hornyolás) a sajtolt tetőcserepeknél biztos és szorosan záró fedést nyújt. Ez nagyobb tömítettséget eredményez a víz, hó és por ellen.

- Kellemes építőanyag Természethű Melegség és komfortosság érzetét kelti Egészség - nincs káros anyag kibocsátás Szellőző - különösen jó kiszáradási képesség - Környezeti hatásokkal szemben ellenálló építőanyag UV-ellenálló (színtartóság) Saválló (savas eső) Lugálló (pl. ellenállás madárpiszokkal szemben) Nagyon magas mechanikai igénybevehetőség (pl.: hónyomás, jég) Tűzálló Fagyálló

- Gazdaságos építőanyag Hosszú használati élettartam bizonyítottan kb. 80-100 év Magas értékállóság (újra felhasználhatóság) Könnyű kezelhetőség (javításoknál és állagmegőrzéseknél) Optimálisan beépíthető felújításokhoz Nincs szükség utólagos mázolásra, bevonásra Hazai termék belföldi értékkel

- Kimagasló minőségű építőanyag A termelés és a minőség folyamatos felügyelete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tetocserep.blog.hu/api/trackback/id/tr51218941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása